Tuesday, January 12, 2010

Letterman

The Ed Sullivan theater, where Late Show with ...Image via Wikipedia

Bu adamın show'unu severek izledim hep. Kimler gelip geçmedi ki...
Bu ayrı bir konu olur ama adamı şantaja boyun eğmemesiyle bir kez daha sevdim. Yediği halt ne olursa olsun, kendisi tam bir Keyser Söze'lik yapmıştır. Ne yapmıştı Keyser Söze, kimdi? İzlemeyenler için hemen hatırlatalım bu hayali "Usual Suspects" filmi karakterini:
Keyser Almanya'da yaşayan bir Türktür ve uyuşturucu piyasasında kraldır. Bir gün rakibi olan Macar mafyası evine girer, karısına tecavüz edip, 3 çocuğunu rehin alırlar. Kayser eve geldiğinde şu tehditle karşılaşır: "İşi bırak, yoksa aileni öldürürüz". İşte Keyser'i yıldızlaştıran hareket orada gelir. Çeker, çocuklarını ve karısını vurur. Tabiki bunlar Amerikalı senaristlerin yazabildikleri. Bana sorarsan olay buram buram namus cinayeti kokuyor ama şimdilik girmeyelim bu konuya.
İşte Letterman da böyle yaptı adeta, kendi showunda yediği naneyi açıklayıverdi (Tabi ki şantajcıyı da tutuklatmış daha önceden). Böylelikle tıpkı Keyser'in Macar'ların kozlarını ellerinden aldığı gibi, Letterman da şantajcının ve medyanın elinden kozlarını alıverdi böylelikle.
Anladık ki zorbaya boyun eğmeyecen arkadaş.
İşin komik tarafı, adam bu olayı açıklarken bile 1980'lerden beri kendisine gülmeye çok alışmış insanların yine katıla katıla gülmesi...İşte o itiraf videosu ve programlarından bir tanesinden bir başka komik video daha...





Bu da zorbalara boyun eğenlerimiz için:


Reblog this post [with Zemanta]

No comments: